Palvelut yksityisille

Täältä löydät kattavan palveluvalikoimamme sekä hinnaston

Palvelumme


Kaikki hintaesimerkit ovat arvonlisäverollisia hintoja, alv. 24%.
Hintaesimerkit ovat arvioita, tarkan hinnan omaan kotiisi saat kysymällä ilmaisen arvion.

Kevät on ikkunanpesun suosituinta aikaa ja silloin kannattaa varautua jonoihin. Ikkunanpesuja voidaan tehdä lähes vuoden ympäri, sillä pakkasilla käytetään ulkopintoihin pakkasen kestävää pesuainetta. Teemme ikkunanpesuja myös nostimilta ja telineiltä.

Ikkunanpesuun menee keskimäärin aikaa 15-30 minuuttia/ikkuna; aika riippuu ikkunan koosta, pestävien pintojen määrästä, likaisuudesta ja ikkunoiden avaamisen helppoudesta (esim. pitkään pesemättä olleet ikkunat voivat vaatia aikaa ja kekseliäisyyttä auetakseen).

Voit helpottaa ammattilaisen työtä siirtämällä valmiiksi ylimääräiset tavarat ikkunoiden edestä. Verhojen pesu on näppärää ajoittaa ikkunanpesun yhteyteen. Verhojen irrotus voidaan sopia myös tehtäväksi ikkunanpesun yhteydessä.

Hintaesimerkki: Kerrostalokaksion ikkunoiden (3kpl) ja parvekelasienpesu 80e, hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 40e.

Kotisiivouksen tilaaminen on hyvä tapa helpottaa omaa arkea. Kotitalousvähennys tekee siivouksesta edullista arjen luksusta.

Normaaliin kotisiivoukseen kuuluvat

 • vapaiden tasopintojen pyyhkiminen alle 180cm korkeudelta
 • kosketuspintojen pyyhkiminen
 • lattioiden ja mattojen imurointi
 • tekstiilipintaisten huonekalujen imurointi
 • lattioiden nihkeä/kosteapyyhintä
 • wc-tilojen siivous

Kotisiivous voidaan räätälöidä vapaasti asiakkaan tarpeisiin. Kotisiivous voidaan tehdä esimerkiksi kerran kuukaudessa tai joka toinen viikko, mutta se on vapaasti sovittavissa tarpeen mukaan.

Hintaesimerkki: 100m2 omakotitalon siivous kerran kuukaudessa 150e/kerta, hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 75e/kerta.

Höyrypesurilla voidaan käsitellä lähes kaikkia kovia pintoja. Erityisesti kylpyhuoneissa sen puhdistuskyky saumoista on vertaansa vailla.

Höyryllä voidaan pestä kylpyhuoneen lisäksi esimerkiksi keittiön altaat, hanat, liesi sekä kaakelit, lattiapinnat (ei parketti) ja lasipinnat.

Höyryllä pestessä ei välttämättä tarvita puhdistusaineita, vaan pelkkä vesi riittää.

Hintaesimerkki: Kylpyhuoneen 8m2 siivous höyrypesurilla ja kalkkisaostuminen poisto 60e, hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 30e.

Kesämökillä loman aloittaminen on luksusta, kun sinun ei tarvitse ensimmäisenä olla siivoamassa mökkiä talven jäljiltä.

Mökkisiivouksessa on varsinkin talven jäljiltä hyvä käydä kaikki pinnat läpi, koska niissä on paljon pölyä. Puhdas sauna ja puhtaat ikkunat kruunaavat loman.

Teemme mökkisiivouksia koko Itä-Suomen alueelle. Laskuun lisätään matka-aika siivousajan lisäksi.

Hintaesimerkki: 60 m2 mökin siivous, pölyjen pyyhintä, tekstiilipintojen imurointi, lattioidenpesu sekä kylpyhuoneen- ja saunanpesu 240e, hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 120e. Kilometrikorvaus 0,60e/km.

Muuttosiivous voidaan tehdä joko asuntoon, josta muutetaan tai asuntoon johon muutetaan, tai vaikka molempiin. Muuttosiivoukset ovat isotöisiä ja kun aika muuton yhteydessä on muutenkin tiukalla, voi olla viisasta ulkoistaa muuttosiivous.

Yleisesti ottaen muuttosiivoukset ovat kokonaisvaltaisia siivouksia, jossa käydään läpi kaikki pinnat lattiasta kattoon. Voidaan kuitenkin sopia myös pienemmistä kokonaisuuksista, eli vaikkapa niin, että siivousliike pesee ikkunat, lattiat ja saunan sekä kylpyhuoneen, ja asiakas siivoaa itse muut pinnat.

Hintaesimerkki: Kokonaisvaltainen muuttosiivous (kaikki pinnat siivotaan) 55m2 rivitalokaksioon 370e, hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 185e.

Vanhoja muovimattoja ja parketteja voi pestä koneellisesti ja vahata, kivilattioihin voi laittaa vahan sijasta kivisuojan, näin vaha tai suoja-aine antaa lattialle kiiltoa ja suojaa.

Vahausta ei suositella uusille pur-muovimatoille eikä laminaatille, mutta nekin voidaan pestä koneellisesti ja pur-muovimattoja voidaan kiillottaa nopeakierroksisella lattianhoitokoneella (tarkistettava aina valmistajan suositus).

Hintaesimerkki: Lattian peruspesu ja vahaus, omakotitalo, jossa 50m muovimattoa ja parkettia, 70e, hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 35e.

Kukapa ei haluaisi tulla remontin jälkeen siivottuun kotiin?

Remonttisiivous on usein vaativa ja aikaa vievä työ, joten sen teettäminen ammattilaisella on järkevää. Tarvittaessa voimme olla suoraan yhteydessä remonttifirmaan aikatauluista, joten sinun ei tarvitse stressata aikataulumuutoksista, joita remonteissa usein tulee.

Remonttisiivous voidaan räätälöidä remontin laajuuden mukaan ja kokemuksesta osaamme neuvoa sinua, millaista siivousta minkäkin remontin yhteyteen vaaditaan.

Hintaesimerkki: kylpyhuone ja keittiöremontin jälkeinen siivous (vain keittiön ja kylpyhuoneen sekä kulkuväylien siivous, muut tilat suojattu remontin ajaksi) 230e, hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 115e.

Harvemmin tehtäviin suursiivouksiin on saatavilla suuri joukko siivousvoimia kerralla apuun, joten usein kohteet saadaan hoidettua yhdessä työpäivässä.

Suursiivouksen sisältö määritellään asiakkaan kanssa aina erikseen, mutta siihen voi sisällyttää lähes kaiken mitä mieleen tulee. Usein suursiivouksissa imuroidaan/pyyhitään katot ja seinät, pestään ikkunat, siivotaan keittiö ja kylpyhuone sekä sauna perusteellisesti, pestään tekstiilipintaiset huonekalut ja matot sekä koneellisesti lattiat, jonka jälkeen niihin voidaan vielä levittää materiaalista riippuen jokin hoitava aine tai vaha antamaan kiiltoa ja kestävyyttä.

Hintaesimerkki: 50m2 kaksion suursiivous (katon ja seinien pyyhintä, kylpyhuoneen perusteellinen pesu, keittiön kalusteiden ja uuninpesu, ikkunoidenpesu, sohvan- ja nojatuolinpesu, kahden isokokoisen maton pesu, parkettilattian pesu yhdistelmäkoneella sekä vahaus) 450e, hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 225e.

Tekstiilipintaiset huonekalut, autojen penkit, matot ja patjat voidaan pestä painehuuhtelulaitteella tai höyrypesurilla. Säännöllisellä pesulla pidennät käyttöikää. Muista myös, että patja kuluu tasaisemmin ja pysyy pidempään käyttökunnossa, kun sen kääntää säännöllisesti ympäri.

Pesemme autonpenkit toimistollamme odottaessasi vaikkapa kahvikupin äärellä. Auton saa ajettua sisään halliin, joten pesun voi tehdä mihin vuodenaikaan hyvänsä.

Hintaesimerkki: Kolmen istuttavan sohvanpesu 40e, hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 20e.

Oletko muuttamassa uuteen vasta valmistuvaan kotiin?

Uudiskohteen loppusiivous on vaativa ja aikaa vievä työ, ja varsinkin lattioiden käyttöönottopesut on hyvä jättää ammattilaisen haltuun.

Hintaesimerkki: Loppusiivous 120m2 omakotitaloon 820e, hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 410e.

HINNASTO

 • Kertasiivoukset, ikkunanpesut (33e/h)  40,92e/h
 • Kotisiivous, jatkuva sopimus (31e/h) 38,44e/h
 • Erikoissiivoukset (vahaukset, kalmasiivoukset) (36e/h) 44,64e/h
 • Pihatyöt (27e/h) 33,48e/h
 • Huoltotyöt ja remontit (36e/h) 44.64e/h

Suluissa olevat hinnat, alv. 0%.