Palvelut yksityisille

Täältä löydät kattavan palveluvalikoimamme sekä hinnaston

Palvelumme


Teemme yksityisasiakkaille tuntityönä kertaluontoisia siivouksia, kuten ikkunanpesuja ja remontin loppusiivouksia.

Veloitus perustuu aina siivoukseen käytettyyn aikaan, pyydettäessä voimme antaa työstä hinta-arvion.

Siivouksen sisältö on suunniteltavissa tarpeidesi mukaan.

Huom! Tuntiveloitus on per henkilö, jolloin esimerkiksi 2 henkilön suorittamasta 2 tunnin siivouksesta veloitetaan 4 tuntia.

 

Palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Kotitalousvähennys on 40% vuonna 2020 ja 2021.
Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2020 on 2250e/henkilö, eli 2 aikuisen taloudessa 4500e.
Vähennyksistä on vähennettävä omavastuu 100e/vuosi.
Lähetämme pyynnöstä yhteenvedon laskuttamistamme palveluista, joka helpottaa sinua kotitalousvähennystä hakiessasi.

Lisätietoja

 

Kuulumme Joensuun kaupungin tukipalvelurekisteriin, kysy arvonlisäverottomista palveluistamme lisää: Minna Perttilahti, p.0500-462799 / minna.perttilahti(at)issp.fi.

Kevät on ikkunanpesun suosituinta aikaa ja silloin kannattaa varautua jonoihin. Ikkunanpesuja voidaan tehdä lähes vuoden ympäri, sillä pakkasilla käytetään ulkopintoihin pakkasen kestävää pesuainetta. Teemme ikkunanpesuja myös nostimilta ja telineiltä.

Ikkunanpesuun menee keskimäärin aikaa 15-30 minuuttia/ikkuna; aika riippuu ikkunan koosta, pestävien pintojen määrästä, likaisuudesta ja ikkunoiden avaamisen helppoudesta (esim. pitkään pesemättä olleet ikkunat voivat vaatia aikaa ja kekseliäisyyttä auetakseen).

Voit helpottaa ammattilaisen työtä siirtämällä valmiiksi ylimääräiset tavarat ikkunoiden edestä. Verhojen pesu on näppärää ajoittaa ikkunanpesun yhteyteen. Verhojen irrotus voidaan sopia myös tehtäväksi ikkunanpesun yhteydessä.

 

Höyrypesurilla voidaan käsitellä lähes kaikkia kovia pintoja. Erityisesti kylpyhuoneissa sen puhdistuskyky saumoista on vertaansa vailla.

Höyryllä voidaan pestä kylpyhuoneen lisäksi esimerkiksi keittiön altaat, hanat, liesi sekä kaakelit, lattiapinnat (ei parketti) ja lasipinnat.

Höyryllä pestessä ei välttämättä tarvita puhdistusaineita, vaan pelkkä vesi riittää.

 

Kesämökillä loman aloittaminen on luksusta, kun sinun ei tarvitse ensimmäisenä olla siivoamassa mökkiä talven jäljiltä.

Mökkisiivouksessa on varsinkin talven jäljiltä hyvä käydä kaikki pinnat läpi, koska niissä on paljon pölyä. Puhdas sauna ja puhtaat ikkunat kruunaavat loman.

Teemme mökkisiivouksia koko Itä-Suomen alueelle. Laskuun lisätään matka-aika siivousajan lisäksi.

 

Muuttosiivous voidaan tehdä joko asuntoon, josta muutetaan tai asuntoon johon muutetaan, tai vaikka molempiin. Muuttosiivoukset ovat isotöisiä ja kun aika muuton yhteydessä on muutenkin tiukalla, voi olla viisasta ulkoistaa muuttosiivous.

Yleisesti ottaen muuttosiivoukset ovat kokonaisvaltaisia siivouksia, jossa käydään läpi kaikki pinnat lattiasta kattoon. Voidaan kuitenkin sopia myös pienemmistä kokonaisuuksista, eli vaikkapa niin, että siivousliike pesee ikkunat, lattiat ja saunan sekä kylpyhuoneen, ja asiakas siivoaa itse muut pinnat.

 

Vanhoja muovimattoja ja parketteja voi pestä koneellisesti ja vahata, kivilattioihin voi laittaa vahan sijasta kivisuojan, näin vaha tai suoja-aine antaa lattialle kiiltoa ja suojaa.

Vahausta ei suositella uusille pur-muovimatoille eikä laminaatille, mutta nekin voidaan pestä koneellisesti ja pur-muovimattoja voidaan kiillottaa nopeakierroksisella lattianhoitokoneella (tarkistettava aina valmistajan suositus).

 

Kukapa ei haluaisi tulla remontin jälkeen siivottuun kotiin?

Remonttisiivous on usein vaativa ja aikaa vievä työ, joten sen teettäminen ammattilaisella on järkevää. Tarvittaessa voimme olla suoraan yhteydessä remonttifirmaan aikatauluista, joten sinun ei tarvitse stressata aikataulumuutoksista, joita remonteissa usein tulee.

Remonttisiivous voidaan räätälöidä remontin laajuuden mukaan ja kokemuksesta osaamme neuvoa sinua, millaista siivousta minkäkin remontin yhteyteen vaaditaan.

 

Harvemmin tehtäviin suursiivouksiin on saatavilla suuri joukko siivousvoimia kerralla apuun, joten usein kohteet saadaan hoidettua yhdessä työpäivässä.

Suursiivouksen sisältö määritellään asiakkaan kanssa aina erikseen, mutta siihen voi sisällyttää lähes kaiken mitä mieleen tulee. Usein suursiivouksissa imuroidaan/pyyhitään katot ja seinät, pestään ikkunat, siivotaan keittiö ja kylpyhuone sekä sauna perusteellisesti, pestään tekstiilipintaiset huonekalut ja matot sekä koneellisesti lattiat, jonka jälkeen niihin voidaan vielä levittää materiaalista riippuen jokin hoitava aine tai vaha antamaan kiiltoa ja kestävyyttä.

 

Tekstiilipintaiset huonekalut, autojen penkit, matot ja patjat voidaan pestä painehuuhtelulaitteella tai höyrypesurilla. Säännöllisellä pesulla pidennät käyttöikää. Muista myös, että patja kuluu tasaisemmin ja pysyy pidempään käyttökunnossa, kun sen kääntää säännöllisesti ympäri.

 

 

Oletko muuttamassa uuteen vasta valmistuvaan kotiin?

Uudiskohteen loppusiivous on vaativa ja aikaa vievä työ, ja varsinkin lattioiden käyttöönottopesut on hyvä jättää ammattilaisen haltuun.

 

HINNASTO

  • Kertasiivoukset, ikkunanpesut (34,27e/h)  42,50e/h
  • Erikoissiivoukset (vahaukset, kalmasiivoukset) (37,10e/h) 46,00e/h

Suluissa olevat hinnat, alv. 0%.