Kaluston vuokraus

Tehokkaat ja laadukkaat ammattikäyttöön tarkoitetut koneet vuokrattavissa meiltä edullisesti!

Palvelumme


Voit vuokrata laadukkaita siivouskoneita omaan käyttöösi ja säästää kustannuksia tekemällä siivouksen itse.

Vuokraaminen tulee ostamista edullisemmaksi, jos tarvitset konetta harvoin. Kun vuokraat koneen, saat sen aina puhtaana ja huollettuna, sinun ei tarvitse tuskailla koneen säilytysongelmien kanssa ja saat opastusta koneen käyttöön.

Höyrypesurilla puhdistat kätevästi kodin kovat pinnat, kuten kylpyhuoneen, lieden, tiskialtaan, keittiön kaakelit. Höyrypesuri poistaa vaikeimmatkin tahrat ja ilman kemikaaleja. Höyry sopii myös tekstiilien pesuun, mutta silloin on muistettava käyttää pientä höyrypainetta ja testata sopivuus kankaalle.
Tekstiilienpesuun suosittelemme ensisijaisesti painehuuhtelukonetta.

Lattianhoitokoneen suuri harjapaine pesee lattiat puhtaaksi, sopii myös vahanpoistoon.

Lattianhoitokoneen mukana on harjalaikka ja vetoalusta laikoille. Laikat myydään erikseen, opastamme oikean laikan valinnassa.
Saat meiltä myös tarvittaessa pesuaineet ja vahat edullisesti vuokrauksen yhteydessä.
Pesun jälkeen voit levittää halutessasi hoitoaineen tai vahan lattiaan.

Suosittelemme vuokraamaan lattianhoitokoneen kaveriksi vesi-imurin, sillä saat imuroitua puhdistusaineliuoksen helposti ja tehokkaasti pois pesun jälkeen.

Tekstiilienpesuun tarkoitetulla painehuuhtelukoneella (tekstiilipesuri) peset kätevästi itse autonpenkit, tekstiilipintaiset huonekalut, matot ja kokolattiamatot. Varmista aina tekstiilin sopivuus vesipesuun ohjeista tai kokeilemalla pesua huomaamattomaan kohtaan.
Ennen pesua kannattaa tekstiilit imuroida tavallisella imurilla, jotta pöly ei kulkeudu vedenpaineen mukana syvemmälle tekstiiliin.
Painehuuhtelukoneen vuokraan sisältyy tekstiilienpesuun sopiva puhdistusaine.

Vesi-imurilla imet nesteet pois näppärästi esimerkiksi lattianpesun yhteydessä. Imuria on helppo liikutella ja siinä on tilava säiliö, jonka tyhjentäminen sujuu kevyesti kantokahvan ja kädensijan avulla. Imurissa on pitkä ja paksu 4 metrinen imuletku, joka takaa hyvän ulottuvuuden ja jolla on helppo imuroida suuriakin nestemääriä. Suosittelemme lattianpesuun vesi-imurin kaveriksi lattianhoitokonetta.

Yhdistelmäkoneessa yhdistyvät vesi-imuri ja lattianhoitokone, eli voit hoitaa samat työtehtävät kuin vei-imurilla ja lattianhoitokoneella, mutta kevyemmin.
Lindhaus LW30 pro on kooltaan pieni, mutta tehoiltaan suuri yhdistelmäkone. Kone on verkkovirtakäyttöinen, eli akkujen kestosta ei tarvitse murehtia. Koneen harjayksikön erittäin matalan muotoilun ansiosta pääset mataliinkin paikkoihin käsiksi helposti. LW30 pro:n puhdistusteho perustuu sylinteriharjan kierrosnopeuteen ja pintamateriaalin mukaan säädettävään harjakorkeuteen.
Myös isompia yhdistelmäkoneita on mahdollista lainata viikonloppuisin, kysy tarjousta!

Lattianhoitokone + vesi-imuri 50e/vuorokausi, 60e/viikonloppu

Lattianhoitokone 35e/vuorokausi, 40e/viikonloppu

Vesi-imuri 20e/vuorokausi, 25 e/viikonloppu

Yhdistelmäkone 50e/vuorokausi, 60e/viikonloppu

Höyrypesuri 25e/vuorokausi, 35e/viikonloppu

Painehuuhtelukone 25e/vuorokausi, 35e/viikonloppu

 

Kaikki hinnat sis. alv:n 24%